To je to što me zanima!

Srbi ne žele 'sletati na Franju': 'Sramota, on je ratni zločinac'

Srbijanski dnevnik "Blic" piše: 'Vlada Hrvatske odlučna je u namjeri da aerodrom "Pleso" nazove po ratnom zločincu koji je život posvetio protjerivanju Srba'
Vidi originalni članak

Jedan od najčitanijih dnevnih listova u Srbiji "Blic" svoju je naslovnicu u ponedjeljak posvetio imenovanje zagrebačke zračne luke po bivšem hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu

Pod naslovom "Srbi će slijetati na Franju", "Blic" inicijativu SDP-ove Vlade o imenu aerodroma naziva "hrvatskom sramotom" i dodaje:

- Vlada Hrvatske odlučna je u namjeri da aerodrom "Pleso" nazove po ratnom zločincu koji je život posvetio protjerivanju Srba i kojega je od uhićenja i suđenja u Haagu spasila samo smrt.

Na naslovnici, uz naslov teksta, stoji i avion "Air Serbia", srbijanske zrakoplovne kompanije koja je nedavno počela letjeti i iz Zagreba. 

Blic

Idi na 24sata

Komentari 462

  • perica 100 22.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • piramida 21.07.2015.

    sramota bi bila da hrvati slusaju srbiju , a ovi nikako da svate da su prosla vremena dok je Beograd zapovjedo zagrebu.

  • 21.07.2015.

    koji to SRBI? el oni koji su željeli zlo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare