To je to što me zanima!

Afera kamioni: Tajno su ispitali Rončevića i Bačića

Policija je USKOK-u prijavila Rončevića i Bačića zbog zlouporabe položaja oko nabave kamiona. Tereti ih se da su državu oštetili za 10 mil. kuna
Vidi originalni članak

Bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića i njegovog suradnika Ivu Bačića u tajnosti je ispitao USKOK. HRT doznaje da su pozvani kod USKOK-a da se kao osumnjičeni očituju o nabavci kamiona. Uskoro bi se moglo saznati i hoće li USKOK podići optužnicu jer u takvim slučajevima osumnjičene koji nisu u pritvoru ispituju na kraju istrage. Policija je USKOK-u prijavila Rončevića i Bačića zbog zlouporabe položaja oko nabave kamiona 2004. Tereti ih se da su proračun oštetili za 10 milijuna kuna. U natječaj je još 2005. posumnjao predsjednik Mesić koji je aferu spominjao više puta sve dok nisu 2007. formirali službeni spis.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • grode 09.10.2009.

    Rončević i ostala politička bagra, uništila i pokrala ovu malu državu. Idemo, svima takvima uzeti sve što su stekli od 1991. jer su stekli pljačkom. Tu spadaju one svinje i poniji budućega predsjednika Nadana Vidoševića na onom ranču koji posjeduje svojim vrijednim radom . Ili su to sve naslijedili od roditelja, koji su , nemojmo zaboraviti, živjeli u socijalizmu-komunizmu kada nije bila tolika kvantiteta privatnoga vlasništva.

  • miguli 08.10.2009.

    Jamio bude jamio dok nas ne po sisaju do kraja

  • klek1 08.10.2009.

    Tebi "admine"(malo slovo).očito si i sam u tom kolu.Zato brišeš kad netko kaže istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare