To je to što me zanima!

Afera kamioni: Vještačenje će raditi Prometni fakultet

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na Županijskom sudu je svjedočio Ivan Vrban, koji je bio zadužen za tehnički dio nabavke. Suđenje za kamione će se nastaviti 22. listopada
Vidi originalni članak

Nakon skoro tri mjeseca stanke na Županijskom sudu u Zagrebu nastavilo se suđenje bivšem ministru obrane Berislavu Rončeviću i Ivi Bačiću. U nastavku suđenja svjedočio je Ivan Vrban, zamjenski član prvog povjerenstva za nabavku kamiona. On je bio zadužen za tehnički dio nabavke.
- Ispostavilo se da su cijene ponude koje su stigle na natječaj bile veće od novaca koje smo mi imali za nabavku pa nismo ništa zaključili - rekao je Vrban.
Svjedok tvrdi da je, koliko se sjeća, minimalna tražena nosivost kamiona bila 5 tona. Suđenje će se nastaviti 22. listopada do kada bi trebalo biti gotovo vještačenje Prometnog fakulteta. Rončević i Bačić optuženi su da su nabavkom vojnih kamiona oštetili proračun za 10 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_62961 25.11.2010.

    Molim novinare da se informiraju o nazivu fakulteta prije nego pisu svoje clanke.

  • stari mudrac 04.10.2010.

    dajte konačno privedite jednog SDPovca. da mladež HDZa može napokon stiskati pluseve, hehehehehe !

  • hren 04.10.2010.

    ima li i on još uvijek saborsko-ministarsku plaću,itd.?Ono , do pravosudne presude.Ako ima,tj.,ako mu prava nisu zamrznuta, do okončanja procesa onda smo svi mi porezni robovi,njegovi hranitelji i njegovih kolega po djelu.A,previše ih je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare