To je to što me zanima!

Afera Maestro: Svjetlan Stanić ostaje u pritvoru

Poduzetnik Svjetlan Stanić ponudio je jamčevinu od pola milijuna kuna da ga puste da se brani sa slobode, no Vrhovni sud je za sada to odbio
Vidi originalni članak

Vrhovni sud prihvatio je primjedbe Uskoka na prijedlog odvjetnika Svjetlana Stanića da ga se pusti iz pritvora uz jamčevinu od 500.000 kuna. Također je vratio predmet na ponovno odlučivanje vijeću Županijskog suda u Zagrebu. Kako je riječ o pritvorskom predmetu vijeće će ponovno odlučivati o Stanićevu slučaju u što kraćem roku.
Hercegovački poduzetnik Svjetlan Stanić nakon 16 mjeseci bijega u ponedjeljak je u pratnji odvjetnika Ante Nobila došao na sjednicu izvanraspravnog vijeća Županijskog suda u Zagrebu. Ponudio je jamčevinu od pola milijuna kuna da ga puste da se brani sa slobode. Njemu i Ivanu Gotovcu u srijedu počinje suđenje zbog primanja i davanja korupcije. Naime, Ivana Gotovca, bivšeg potpredsjednika Fonda za privatizaciju, terete da je Staniću odavao povjerljive informacije u zamjenu za jednu peku i dva noćenja sa suprugom u Monte Carlu. Ovaj postupak odvojen je od ostalih optuženika u predmetu Maestro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cepuljni 31.10.2008.

    nego kako zatvori gubu i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare