To je to što me zanima!

Afganistan: Autobombom na snage sigurnosti, 20 ubijenih

U eksploziji je više od 50 ljudi ranjeno, uključujući pripadnike vojske i policije, civile i osoblje ogranka banke New Kabul Bank. Strahuje se da bi broj žrtava mogao biti i veći
Vidi originalni članak

Autobomba eksplodirala je u četvrtak ispred banke u Lashkar Gahu, glavnom gradu južne afganistanske pokrajine Helmand, pri čemu je ubijeno i ranjeno više desetaka civila i pripadnika snaga sigurnosti koji su čekali u banci kako bi podigli svoje plaće, priopćili su dužnosnici.

Omar Zwak, glasnogovornik guvernera pokrajine Helmand, je kazao da je poginulo najmanje 20 ljudi, a više od 50 je ranjeno, uključujući pripadnike vojske i policije, civile i osoblje ogranka banke New Kabul Bank. Strahuje se da bi broj žrtava mogao biti i veći. 

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za taj napad, no pobunjeničke skupine poput Talibana  i Islamske države (IS) u više su navrata izvršile napade na banke u kojima policajci, vojnici i vladini zaposlenici podižu svoje plaće.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Istinski_Hrvat 22.06.2017.

    Ko ono šalje tamo i na slična ratna žarišta, hrvatsku djecu da bi se u šupak uvukao gazdama iz Brisela i iz NATO-a?????? Neka pošalju svoju prvo pa onda mogu i moje...

  • OS_LEGA 22.06.2017.

    Mora da se "Fićom"zaletio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare