To je to što me zanima!

Agent SOA-e posjećuje ženu iako su mu zabranili

Bjelovarčanina policija sumnjiči kako je suprugu odvezao do planinarskog doma Kamenitovac gdje je brutalno pretukao, skinuo do gola te je slikao
Vidi originalni članak

Agenta Sigurnosno - obavještajne agencije, Bjelovarčanina D. T. (42), policija sumnjiči kako je suprugu odvezao do planinarskog doma Kamenitovac (na slici) gdje je brutalno pretukao, skinuo do gola te fotografirao. Podvrgnut će ga psihijatrijskom vještaćenju. Agenta je navodno prijavila kolegica s posla, piše Jutarnji list. Bio je u pritvoru 48 sati nakon čega ga je sud pustio da se brani sa slobode, a zabranili su mu pristup te komunikaciju sa suprugom i djecom. Jedan od susjeda ipak ga je vidio kako ulazi u zgradu, ali nije sigurno da li se vratio supruzi ili je samo posjećuje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PapaŠtrumpf 31.08.2010.

    To je frajerčina, udri po ženi !

  • stari mudrac 31.08.2010.

    radiš li išta, ministre ?

  • TESSA_1 31.08.2010.

    ma i ta supruga je u da nekažem čemu boji ga se jer je agent a iza njega stoji policija, ma bjelovar je mali grad i svi imaju kumove i prijatelje tako da i jadna ne može ništa i da on dolazi u stan. A bjelovarske socijalne radnice su za ništa, ama baš za ništa žali bog što su zauzimale mjesta na fakultetimanekim drugim studentima koji se nisu mogli upisati, umjesto da pomažu djeci oni se ograđuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare