To je to što me zanima!

Agenti su Radovana Karadžića otkrili po dlaci iz bujne brade

Radovan Karadžić se skrivao u Beogradu gdje je radio kao nadriliječnik. Uhitili su ga 2008. godine. Pobjegao im je na autobus kojeg su agenti presreli i zaustavili
Vidi originalni članak

Radovan Karadžić (71) uhićen je 2008. godine u Beogradu gdje je radio kao nadriliječnik Dragan David Dabić. Otrkiveno je da je uhićen zahvaljući agentici sigurnosno informativne agencije koja mu je uzela dlaku iz brade. U bijegu je bio 13 godina. 

Karadžić je bio alternativni psihoterapeut i radio je na vrlo ekscentriačn način. Između ostalog svoje je pacijente tražio da piju mokraću. Da bi bili sigurni da je Dabić zapravo Radovan Karadžić, poslali su mu agenticu koja je tijekom masaže nadriliječniku uspjela uzeti dlaku iz bujne brade.

Analizom DNK su zaključili da je zaista riječ o Karadžiću no prije nego je počela akcija uhićenja, Karadžić je s torbom u ruci krenuo autobusnoj stanici. Htio je pobjeći u Vojvodinu pa u neki od samostana na Fruškoj gori. Kasnije je otkriveno da je Karadžić nekako saznao da ga prate i da ga to jutro namjerovaju uhititi.

Ušao je u autobus koji su onda agenti presreli i zaustavili. Dok je uhićen, zgrada u kojoj se prije bio skrivao i dalje je bila pod nadzorom, piše Alo. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • zuluf_52 24.03.2016.

    Kurvin sin treba dobiti doživotni zatvor za primjer svim Srbskim zločincima.

  • _Varešak_ 24.03.2016.

    Najpravednija kazna bi bila da ga isporuče majkama Srebrenice pa da ga one osude.

  • aidavedonis 24.03.2016.

    Bolesnici jos nazivaju fakultet po imenu krvnika na Palama u Smrdiji ,mislim srbiji.Majke iz srebrenice neka mu sude .Gamadi cetnicka

Komentiraj...
Vidi sve komentare