To je to što me zanima!

Agonija Diokija se nastavlja: Direktorica podnijela ostavku

Vidonija Miletić Plukavec će na dužnosti direktora biti najkasnije do 23. ožujka. Danas se u Ministarstvu gospodarstva raspravlja o mogućnosti restrukturiranja
Vidi originalni članak

Prema priopćenju Diokija objavljenom na stranicama Zagrebačke burze, direktorica tvrtke, Vidonija Miletić Plukavec, u petak je na sjednici Nadzornog odbora podnijela ostavku.

U priopćenju stoji kako je Miletić Plukavec podnijela ostavku ''u svrhu ubrzanja procesa cjelovitog restrukturiranja društva Dioki d.d. kao matičnog društva Dioki Grupe, te stvaranja pretpostavki za organizaciju upravljačke strukture društva koja će biti u skladu s ciljevima vjerovnika kao ekonomskih vlasnika društva''. Miletić Plukavec će na dužnosti direktora biti do imenovanja nove Uprave društva, a najkasnije do 23. ožujka ove godine.

Podsjetimo, danas će u Ministarstvu gospodarstva Uprava i najveći vjerovnici Diokija razmotriti mogućnost restrukturiranja,  a kao jedini mogući spas za tvrtku spominje se ulazak najvećih vjerovnika (HEP, Ina i banke) u vlasničku strukturu.

Ako do dogovora ne dođe, jedina alternativa je - stečaj Diokija i prijavljivanje 300-tinjak radnika na burzu rada.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brko1 12.03.2012.

    Ježić kupio za 12 mil. nešto što vrijedi 800 min. Podaj majko! Porsche mu je na Dinu, vrhunski mutikaša.

  • jdn 12.03.2012.

    To što će direktorica firme koja praktički postoji ne papiru podnijeti otkaz jako će pogoditi sve u ovoj tužnoj hrvatskoj svakidašnjici a naj više radnike koji nisu dobili plaću već 5 mjeseci među kojima je naravno i moja žena.

  • konjina 12.03.2012.

    ništa od toga stečaj pa na burzu -ježić vrati pare ljudima

Komentiraj...
Vidi sve komentare