To je to što me zanima!

Agonija: Obitelj mjesec dana čeka da pokopa svog Alena

Obitelj Riječanina Alena Poropata je pod stresom, a nalazi obdukcije i DNK analize nikako da dođu. Ne znaju zašto se toliko odužilo. Žele ga ispratiti kako doliči
Vidi originalni članak

Niti mjesec dana nakon što su u provaliji kod Buzeta pronašli mrtvo tijelo nestalog Riječanina Alena Poropata (37), još ga nisu pokopali. Njegovi shrvani roditelj i prijatelji nestrpljivo čekaju DNK nalaze, kao i nalaz obdukcije.

- Ne znamo zašto se toliko čeka. Svaki dan iščekujemo konačan ishod, ali javljeno nam je da do kraja mjeseca ništa neće biti riješeno. U kući stalno vlada napetost. Voljeli bismo da se što prije riješi sve što je potrebno da Alena napokon možemo ispratiti kako doliči - poručuje Alenova obitelj.

Od Alenovih prijatelja doznajemo kako je obdukcija obavljena, no dr. med. spec. Ilija Kučinar, patolog opće bolnice u Puli, još nije napisao nalaz.

- Rezultati ovog slučaja tiču se jedino istražnog centra u Puli. Prestanite me zvati jer ću vas tužiti policiji - u telefonskom razgovoru popraćenom psovkama zaprijetio nam je dr. Kučinar.

Serđo Ferenčić, zamjenik glasnogovornice Županijskog suda u Puli, kaže kako je došao tek nalaz prometnog vještaka u kojem se navodi kako je Poropatov motocikl bio ispravan prije nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nopanix 25.08.2011.

    Bolnica im je u kaosu kao samozvani dr.,sve što nemogu riješit šalju u Rijeku.

  • seherezada 25.08.2011.

    Doktor je sigurno na godišnjem jadan

  • nikola1121953 25.08.2011.

    PA ZAR JE OVO MOGUĆE? Što na to sve kaže predragi nam ministar Milinović. To vam nije interesantno, ali zato što je napravila tamo neka Simona, Đana i ostale ..........., to vam donosi na čitanosti lista. Jadno. Na trenutak zamislite, kako bi se vi osječali da se tako nešto dogodilo u vašoj obitelji. MJESEC DANA? - ne mogu vjerovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare