To je to što me zanima!

Ajkića su osudili zbog krađa, mogao bi u zatvor na 4,5 god.

Karlovac: Ajkiću je to već četvrta osuda, a ukoliko postane pravomoćna u zatvoru će provesti skoro 4 i pol godine. Sada je osuđen zbog provala i krađa još prošle god.
Vidi originalni članak

Alen Ajkić (21) u četvrtak je zbog tri teške krađe na karlovačkom Općinskom sudu nepravomoćno osuđen na godinu dana i pol dana kazne zatvora. Ajkiću je to već četvrta osuda, a ukoliko postane pravomoćna u zatvoru će provesti skoro četiri i pol godine. Sada je osuđen zbog provala i krađa jer je prošle godine provaljivao u kuću, kombi i automobil iz kojih je krao novac i mobitele. 

Ajkić je i provalio u obiteljsku kuću u Brodarcima i po njoj 'operirao' dok su ukućani spavali. Zbog krađa je već tri puta osuđivan i već služi trogodišnju kaznu zatvora. No Ajkić je u medijima postao poznat i nakon što je podigao privatnu tužbu protiv RH kojom traži odštetu jer ga je pretukao policajaca Kristijan Maglić. Policajac je zbog toga osuđen uvjetnom kaznom, a ona još nije pravomoćna. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • user_89542 22.10.2011.

    kod mene u ulici ima jedan kojeg već sedam puta deportiraju iz italije, svaki puta se vrati pod drugim imenom nazad...jovan, milan, stanko, zakonski to mogu radit i onda manipuliraju talijanske zakone..a kućerina im je na 5 katova...5 stanova unutra...a ti moj idiote radi pošteno...

  • 1337 inside 21.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kinezojapanac 21.10.2011.

    Policajac je uvijek policajac,a lopov uvijek lopov. Malo je policajaca koji su odlučili početi novi život i prestati biti policajac, a malo je i lopova koji su odlučili biti pošteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare