To je to što me zanima!

AKC Medika organizira tulum za borbu za ukidanje najma

Iz AKC Medike su izvijestili da im je gradski ured povisio najam za 300 posto. Umjesto 4.200 kuna, cijena najma prema tom izračunu iznosi 12.300 kuna
Vidi originalni članak

Zagrebački AKC Medika je pred zatvaranjem zbog financijskih problema, a izvijestili su kako im je gradski ured povisio najam za čak 300 posto. Umjesto dosadašnjih 4.200 kuna, cijena najma prema tom izračunu iznosi 12.300 kn.

- Gradski ured za imovinsko pravne poslove i imovinu grada je odluku o poskupljenju donio 1.veljače 2012. bez ikakve obavijesti te pored računa s novim iznosom najma za svibanj ujedno smo zaprimili i račune na isti iznos za veljaču, ožujak i travanj iako je najamnina za te mjesece redovno podmirena na iznos dogovoren po ugovoru o najmu prostora - izvijestili su iz Medike. Dodaju kako će u subotu 19. svibnja biti tulum za borbu za ukidanje najma te su objavili i osmrtnicu kluba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neharnjak 25.10.2012.

    Medika nema nikakve veze sa kulturom! Pogledajte fasade oko iste - sve zašarano grafitima, a ljudi okolnih zgrada uredno plaćaju pričuvu, no "kulturnim" posjetiteljima Medike to ništa ne znači...

  • Zmayo 18.05.2012.

    htjeli tvornicu zatvorit, sad ovo..kaj je sljedeće?

  • Car Mrgud 18.05.2012.

    Treba zatrti sve vezano uz kulturu u Zagrebu.Na bilo koji način.Kad kultura ode iz Medike,onda u nju nagurat mehanu gdje bi se nesmetano uz janjetnu i prasetnu odvijali dani i noći rere i gange.Ili nekom dinaridu dat prostor za cajkaški klub koji bi Zagrebu nosio profit i omogućio nova radna mjesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare