To je to što me zanima!

Akcija: Darth Vader pozvao Vladu RH na mračnu stranu

Dan planeta Zemlje se u cijelom svijetu obilježava 22. travnja kako bi se širom svijeta mobilizirala javna podrška zaštiti okoliša, stoji u priopćenju iz Zelene akcije
Vidi originalni članak

Aktivisti Zelene akcije su u ponedjeljak u 12 sati povodom Dana planeta Zemlje, ispred zgrade Vlade na Markovom trgu, organizirali prosvjed na kojem su ukazali na manjak ambicije na području borbe protiv klimatskih promjena. 

- Dan planeta Zemlje se u cijelom svijetu obilježava 22. travnja kako bi se širom svijeta mobilizirala javna podrška zaštiti okoliša. Zelena akcija obilježava Dan planeta Zemlje od 1997. godine tako da u hrvatskoj javnosti pojačava svijest o jednoj prioritetnoj okolišnoj temi. Ove godine smo odlučili Dan planeta Zemlje posvetiti problemu klimatskih promjena u skladu s ovogodišnjom kampanjom mreže Earth Day Network pod nazivom "Lica klimatskih promjena" - stoji u priopćenju iz Zelene akcije.

Istaknuli su kako je galaktička delegacija na čelu s Darthom Vaderom došla pozvati Vladu na mračnu stranu. Dodaju kako su aktivisti htjeli ukazati na niz loših poteza i strategija kojima je Vlada zaslužila status kandidata za mračnu stranu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MALI IVICA_1 22.04.2013.

    opet krivo vlada može jedino DARTH VADERA pozvat na svoju mračniju stranu jer je ona dublje u tami

  • mickey3 22.04.2013.

    nisu se ni taj jedan dan morali truditi da obilježe dan zemlje, kad ostale dane ugrožavaju zemlju...a i ovi isto nemaju pametnijeg posla, ništa neće time postić...

  • Malen Pod Zvijezdama 22.04.2013.

    Porazit ćemo mi mračne sile!

Komentiraj...
Vidi sve komentare