To je to što me zanima!

Akcija MUP-a: Zbog mita uhitili deset policajaca iz Dalmacije

PNUSKOK i USKOK sumnjaju kako su privedeni policajci od početka prosinca 2010. od vozača koji su radili prekršaje tražili mito kako im ne bi naplatili kaznu
Vidi originalni članak

Policajci PU splitsko-dalmatinske su u suradnji s PNUSKOK-om i USKOK-om uhitili i priveli 10 policajaca koje sumnjiče za zloporabu položaja i ovlasti i primanje mita, objavio je MUP. Sumnjaju kako su privedeni policajci PU splitsko-dalmatinske od početka prosinca prošle godine do uhićenja zaustavljali ljude koji su radili prometne prekršaje te su od njih u zamjenu da im ne naplate kaznu uzimali mito. Osim toga vozačima koji su radili prekršaje za koje su predviđene visoke novčane kazne navodno su omogućili da plate male kazne na licu mjesta ili su bez zakonskih osnova izdavali upozorenja. 

Prema neslužbenim informacijama četiri od ukupno deset osumnjičenih policajca su iz Makarske. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • crv od porculana 29.03.2011.

    da mi je znati koliko su dobili para plus ovi što su ih hapsili, ne podržavam mito ali bolje dati malo para nego u državni proračun da gospoda na vlasti troše kao pijani dok narod gladuje.

  • krec 29.03.2011.

    Pokupili sitne ribe, kako bi prikrili i zaštitili velike RIBE. Još jedno USKOK-ovo bacanje prašine u oči, u suradnji sa MUP-om

  • user_91638 29.03.2011.

    za tu djelatnost minimalno fakultet, a ne par mjeseci školovanja, sirovine, koje u rukama imaju pravdu, tumeči si je na razne načine, večinom prepotentni, a kaj je najbitnije s benificiranim radnim stažom,nikad čuli pucanj, eventualno potrčali kad im vjetar odnese blokić, i rade 4 dana u tjednu. sva masnija mjesta gdje se lako dolazi do love su korumpirana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare