To je to što me zanima!

Akcija rušenja ide dalje: Bageri u Šibensko-kninskoj županiji

Iz Ministarstva graditeljstva obavijestili su da će se rušiti objekti građeni nakon 21. lipnja 2011. i to u Sevidu, Murteru, Jezerima, Tisnom, Zatonu, Srimi i na Martinskoj
Vidi originalni članak

Nastavlja se akcija rušenja bespravno sagrađenih objekata koja je sredinom rujna započeta u Istarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja obavijestili su da su sada na redu objekti u Šibensko-kninskoj županiji građeni nakon 21. lipnja 2011. godine. 

Onima koji nisu uklonili objekte na zahtjev Ministarstva, od srijede će početi izvršenje inspekcijskih rješenja. Bageri će posao odrađivati u Sevidu, Murteru, Jezerima, Tisnom, Zatonu, Srimi i na Martinskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zahvalnica 05.10.2012.

    Mislim da je rušenje nečeg pregruba riječ,to je normalna posljedica nečije gluposti. Mislim da kod gradnje nečeg npr kuće osoba koja to radi može se informirati što smije a što nesmije te pribaviti potrebne dokumente,koliko god to sporo i skuplje bilo pametnije je od gradnje na crno. Ova rušenja u nekim situacijama brinu zapravo o očuvanju prirode.

  • sgt pepper 04.10.2012.

    Dosta je bilo smijanja u lice poštenim građanima, državi i zakonima! Neka sad vlasnici tih objekata pokažu svoju ''sposobnost'' pa neka ispočetka podignu kuće i objekte, ali ovaj put LEGALNO. Ajmo ministre Vrdoljak - idemo do kraja!

  • Alfred99 04.10.2012.

    Očito je to jedini način da se ljudima dokaže kako se moraju držat zakona jer mnogi su si dali previše maha pri ilegalnoj što nikako nije u korist svih nas..pravila su ista za sve i moramo ih se pridržavat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare