To je to što me zanima!

Akcija za Pajičića: Stožer traži sankcije za postupak policije

Stožer za obranu Vukovara počeo je akciju posvećenu teško ozlijeđenom branitelju Darku Pajičiću koji je stradao kad je htio maknuti ćiriličnu ploču sa zgrade policije
Vidi originalni članak

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara započeo je akciju nazvanu 'Pajičić – Do istine' posvećenu teško ozlijeđenom branitelju Darku Pajičiću kojega je, tvrde, policajac zamalo usmrtio želeći spriječiti skidanje ćirilične ploče sa Policijske postaje u Vukovaru. 

Stožeraši smatraju kako je tom prilikom policajac upotrijebio prekomjernu silu i traže njegovu odgovornost. Pajičić se tjednima borio za život zbog naticanja mozga i izlijeva krvi u mozak. Stožeraši akcijom žele ukazati na prekomjernu i protupropisnu upotrebu policijske sile, nepravilnosti u funkcioniranju sustava koji još uvijek nije sankcionirao postupak policajca te općenito nasilje nad hrvatskim braniteljima koje se provodi i uvođenjem ćirilice u Vukovar. 

Stožeraši su najavili akciju za područje cijele Hrvatske, a ona uključuje lijepljenje velikih plakata s likom Darka Pajičića kojemu je, nakon udarca u glavu, odstranjeno pola glave kako bi mu bio spašen život. Neki od plakata su već postavljeni širom zemlje na istaknuta  javna mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • liliana 26.02.2014.

    Svaka vlast koja se brani nasiljem doživi katastrofalan završetak.Vidite predsjednika Ukrajine,sad mora bježati.

  • liliana 26.02.2014.

    Zamisli tako ozlijedit čovjeka zato što je razbio jednu ploču,sramota za ovu zemlju i policiju.Mislim da bi trebao tužiti državu na EU sudu i sigurno bi dobio odštetu.

  • fenix77 26.02.2014.

    Pijan, razbijao bi, vjerojatno se i suprostavio policajcu ?? to nisu osobine normalna čovjeka. Na kojem odjelu leži, psihijatriji ili ?? I sada da ga žalimo. Koliko radnika strada u tijeku vršenja svojeg poštenog rada s 0 promila i nikad ne dođu u novine i za njih se ne brine nikakav stožer. Lijepljenje plakata po Hrvatskoj, samo dokaz da su vođe ili ideolozi stožera debili. Bolje lijepite plakate motivima otoka, Kopačkog rita, skadina...i drugih krajolika kojima ova lijepa zemlja obiluje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare