To je to što me zanima!

Akcija za Petrovu bolnicu prikupila 3,7 milijuna kuna

Novac se prikupljao za obnovu Odjela trudničke patologije II zagrebačke Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj bolnici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Vrhunac akcije 'Petrova trudionica' bili su pozivi građana 'call centru' u utorak navečer HTV-a kojima je prikupljeno 1,7 milijuna kuna. Od početka akcije za obnovu Odjela trudničke patologije II zagrebačke Klinike za ženske bolesti i porode prikupljeno je 3,7 milijuna kuna.  Potpredsjednica Kosor najavila je da će Vlada u četvrtak donijeti odluku o doniranju milijun kuna, a ministar financija Ivan Šuker rekao je da se Vlada, kao i u dosadašnjim sličnim akcijama, odriče iznosa PDV-a te će ga uplatiti na račun akcije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bijela latica 06.02.2008.

    Ma znam Gara... nažalost je to tako..

  • Gara 06.02.2008.

    Latica boli briga ta muda bogata za bolnice jer se oni tu ni nelječe niti njihove žene rađaju. Ja nemam toliko love i zato doniram koliko sam u mogućnosti kao i mnogi jer mi smo prisiljeni ići po takvim bolnicama i trudimo se koliko toliko da budu bolje opremljene.

  • bijela latica 06.02.2008.

    Ipak je najvažnije da država sredi bolnice i medicinske usluge, sve ostalo je manje važno... a ne da prvo troši na svoje aute, vozače, subvencionirana jela, cestarine i sve ostale moguće povlastice za sebe, da ne pričam i o tim stadionima i arenama što udrugabu kaže... Ovo im je ispalo tako jadno... A baš bi volila da nije nitko nazvao pa bi onda vidjeli koliko su naši političari i bogate zvijezde spremni zapravo dati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare