To je to što me zanima!

Akcijom 'Širimo dobrotu' žele spasiti djecu u Kongu

Na konferenciji su predstavili zajedničku akciju Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj i Privredne banke Zagreb 'Učini čudo.... i spasi dječji život!'
Vidi originalni članak

Privredna banka Zagreb i Papinska misijska djela krenuli su zajedno u akciju prikupljanja sredstava za pomoć djeci u Kongu. Humanitarnu akciju nazvali su 'Samo jedna kuna dovoljna je za dječji obrok u Kongu'. PBZ je već donirao 100.000 kuna što je samo početak jer će nastaviti prikupljati novac putem svoje poslovne mreže, a u 50 najvećih poslovnica postavit će kasice za priloge i letke s uplatnicama. Sredstva će skupljati i putem drugih kanala banke.
- Jedna kuna je dovoljna da spasi dnevno život djeteta. Djeca vape za pomoć. Ovo je samo jedan mali dio onoga što možemo učiniti, a nastavit ćemo kontinuirano pomagati. Hrvati su duboko solidarni - rekao je predsjednik uprave PBZ-a, Božo Prka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MpH 23.10.2009.

    Nedam ni lipe, za kakti \"djecu u africi\"... Nek prodaju gospoda popovi svoje Rovere, BMW-w, Passate, Jeep-ove, Mercedese, Audije itd. pa daju djeci u Africi! Ako jedna kuna spašava dnevno jedan dječji život, onda bi s tim novcem spasili pola Afrike na godinu dana!! Meni je dosta što krpam kraj s krajem i jedva prehranjujem svoje dijete!

  • pula65 23.10.2009.

    spasimo djecu HRVATSKE,,, alo popovi,,,, šta od nas ćete musti pare,,,,, da spasite neke tamo u africi,,, a ovdje na temelju denacionalizacije djeci uzimate igrališta,,,,, jer je to prije 80 godina bilo crkveno zemljište,,,, šta vas nije sram,,???

  • temperaa 23.10.2009.

    NE DAM NIKOM NISTA!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare