To je to što me zanima!

Đakić: Dižemo ustavnu tužbu zbog objave registra branitelja

Objava bi braniteljima samo mogla donijeti probleme. To je igranje male djece, a ne rješavanje problema, bacanje kostiju u ovo predizborno vrijeme, tvrdi Josip Đakić
Vidi originalni članak

Josip Đakić, predsjednik Udruge hrvatskih invalida Domovinskog rata (HVIDRA) i zastupnik HDZ-a, najavio je u emisiji Hrvatska uživo na HRT-u da će dići ustavnu tužbu protiv objave registra branitelja. 

- Ja sam svoj ratni put objavio na stranicama Hvidre još prije osam godina, jer smatram da svaka javna osoba to mora učiniti, ali ovo je sasvim drugo pitanje - rekao je Đakić napominjući kako bi zbog ove nonšalantne objave branitelji mogli imati velikih problema. 

- Ova objava nema svrhu. To je igranje male djece, a ne rješavanje pravih problema u Hrvatskoj, to je bacanje kostiju u ovo predizborno vrijeme. Registrom se ništa neće promijeniti, jer privatizacija i pretvorba u ratno vrijeme je prošla. Sada bi zbog ovog registra, branitelji mogli imati samo probleme. Diskreditacija, dokazivanje pred sudovima, pogotovo onih bolesnih s PTSP-om, i pogotovo branitelji iz BiH koji su branili Hrvatsku, a sigurno će se dizati i nove optužnice u Srbiji i Republici Srpskoj.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • Dark442 23.12.2012.

    lijepa slika gosp Đakić samo mi nije jasno što je ruka krenula prema unutrašnjem džepu da nije možda strah da ne ispadne iskaznica saveza KPJ ili ti došlo nešto teško oko srca...

  • zdepar 21.12.2012.

    što su se omladinci raspisali, bili smo gdje smo bili kome nije pravo, nek se žali,

  • orgija 21.12.2012.

    EVO DAKICU I PROTIV TEBE SE PODIZE JEDNA OPTUZBA I SVE STO SI UZEO TO CES DA VRATIS ILI DOLAZI PLENIDBA IMOVINE

Komentiraj...
Vidi sve komentare