To je to što me zanima!

Đakić: 'Marić ostaje ministar'; Pernar: 'Nitko nema većinu'

Saborski zastupnici Josip Đakić (HDZ) i Ivan Pernar (Živi zid) smatraju da ministar financija danas ipak neće 'pasti' u Saboru, no imaju različite razloge
Vidi originalni članak

HDZ-ov Josip Đakić kazao je za vrijeme stanke u Saboru da njegova stranka ima 76 ruku za ostanak ministra financija Zdravka Marića, ali i za potvrđivanje Gordana Jandrokovića novim predsjednikom Sabora.

No, saborski zastupnik Ivan Pernar rekao je za RTL da ministar financija danas neće "pasti" jer većine nema. A, smatra Pernar, većinu nema ni jedna strana.

- Marić neće pasti. Većinu nema ni vlast ni oporba. Razlog zašto neće pasti je zapravo rezultat pritisaka HDZ-a na određenog zastupnika. Pritisak je jak od strane institucija i cilj je slomiti čovjeka - rekao je Pernar. Nije htio odgovoriti na pitanje je li riječ o Tomislavu Sauchi.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • zeljkic 04.05.2017.

    ove stare nazovimo "domoljube" koji se ne dižu iz tih fotelja već 20 godina i maltretiraju sa svojom usahlom pameti koja je zatrovala ovu državu treba zakonom više zabraniti i cipelom u dupe isprašiti van iz sabora, kome se ne gade taj nije normalan..

  • 04.05.2017.

    Ova situacija najvise odgovara Pupavcu . Oparit ce se za 5 zivota .

  • Now go home and get your fuckin' shinebox 04.05.2017.

    Pogledajte ovoga lika...pravi domoljub kojeg boli d..za drzavu..pijanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare