To je to što me zanima!

'Ako ćemo trebati, za Canjugu ćemo zatražiti pritvor u domu'

Za to postoji zakonska mogućnost,  postoje pravilnici kako to provesti,  a to se dozvoljava upravo kad postoje značajne teškoće, a kod Canjugine djevojčice upravo takve postoje
Vidi originalni članak

Anto Nobilo, odvjetnik Piruške Canjuge, jedne od 15 osumnjičenih u slučaju Agrokor rekao je kako je potpuno jasan stav DORH-a o traženju istražnog zatvora za sve privedene, no suprotno tome, kako kaže, oni će nastojati tražiti mjeru opreza zabrane pristupa i kontakata sa svjedocima i mjeru opreza zabrane napuštanja doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Alternativne opcije su, u slučaju da se odluči da mora biti u istražnom zatvoru, onda ćemo tražiti istražni zatvor u domu. Naime, za to postoji zakonska mogućnost,  postoje pravilnici kako to provesti,  a to se dozvoljava upravo kad postoje značajne teškoće, a kod bolesne kćeri Piruške Canjuge upravo takve postoje. To ćemo danas pokušati dobiti - kazao je Nobilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Leonards_1 18.10.2017.

    Ovo je više nego strašno da non-stop su odvjetnici u gro-planu, reklama koju nitko ne može platiti

  • purgerica prva 18.10.2017.

    Ljudi, valja se pribrati, obitelj Todorić je odgovorna za sve, a g-đa Canjuga nema veze sa bilancama i njihovim "kreiranjem"! Nadam se da Sud zna čitati opis poslova i zaduženja, kao i ovlasti.

  • mihic82 18.10.2017.

    Ima muža kraj priče, jučer ste pisali o ženi koja je ostala i bez svojih prava i bolesnog djeteta. Takve treba žaliti i štititi

Komentiraj...
Vidi sve komentare