To je to što me zanima!

Ako je svaka vlada u aferi, onda mi imamo sustav klepokracije!

Dobije li HDZ još jednom izbore, nećemo više imati prava na žalbu. Vodi li Vladu lopov ili onaj tko drži ljestve, posve je svejedno
Vidi originalni članak

Andrej Plenković brani padajuće ministre kao da su mu rod rođeni. Uz njih je dok ne padnu, kasnije ih prekriži. S Gabrijelom Žalac napravio je izuzetak - hvalio ju je i kad je pala. Opisivao ju je kao “stručnjakinju za europske fondove”, i to ne bilo kakvu, nego “sjajnu”. Isprva se činilo da to čini zbog taštine, ali nakon objave poruka u kojima se vidi da se Gabrijela Žalac i Josipa Rimac u mutnim poslovima naveliko pozivaju na stanovitog A. P., sve više dobivaju na težini tvrdnje prema kojima je Plenković hvalio Žalac kako bi osigurao njezinu šutnju. O čemu?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 31.01.2023.

    Kada bi ljudi malo, samo malo pričali strancima u kakvom sustavu živimo, kada bi culi njihova mišljenja plakali bi od tuge, jada i žalosti.

  • Luna777 31.01.2023.

    Da, moglo bi se sve ovo navedeno staviti u jednu riječ KLEPTOKRACIJA vladajućih. Stoga su i bili proglašeni ZO na Sudu i morali vratiti sitnicu za stranku - nekih 17 mln kuna u državni proračun, koliko su im uspjeli dokazati da su zamračili. Valjda smo jedina država na svijetu, gdje sudski presuđena ZO vlada već 26 godina. Sram me uopće pomisliti kako nas svijet doživljava, kao tulavce. Svi znamo da je politika prljav posao, no ovi naši političari na vlasti su doista bez duše, jer uopće ih ne brine što rade, a ponajmanje što narod misli o njima. Tako dugo dok se narod ne osvijesti i nadalje će kleptokracija teči u potocima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare