To je to što me zanima!

Ako Mađari zatvore granicu, izbjeglice ćemo vratiti Srbiji?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mađarski premijer Orban u srijedu je izjavio kako će zatvoriti zelenu granicu s Hrvatskom te je ''pitanje dana, ako ne i sata'' kada će gradnja ograde biti završena
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić već prije nekoliko dana najavio je da hrvatska Vlada ima u pripremi i plan C u slučaju da Mađarska zatvori svoje granice prema Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako neslužbeno doznaje RTL , hrvatske vlasti tada bi izbjeglice vratile Srbiji. Ministar Ostojić tu informaciju nam nije htio potvrditi.

Istovremeno, mađarski premijer Viktor Orban u srijedu je u Njemačkoj izjavio kako će Mađarska zatvoriti zelenu granicu s Hrvatskom te je ''pitanje dana, ako ne i sata'' kada će gradnja ograde biti završena, piše mađarski delmagyar.hu.

Također, Vlada je u utorak odbila zahtjev Slovenije da Hrvatskoj vrati 800 izbjeglica.

Vlada RH plan B aktivirala je i nakon što se više nije mogla nositi  s priljevom izbjeglica iz Srbije. Tada je počeo organizirani prijevoz izbjeglica do granica Mađarske i Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • AUSSIE 23.09.2015.

    Kinezi štancaju žicu za ograde a naš tajkun samo čeka da uveze.Čekao je da obere vinograde.

  • odlucni 23.09.2015.

    Ma mene nebrinu te izbjeglice.Neznaju jadni ljudi gdjesu dosli.Vise me brine gdjecemo mi sad bjezat kad oni sve drzave popune.Koce nas primit kamocemo mi bjezat.A Milanovic i Ostoic bi lako mogli pobjediti na novim izborima u novoj evropskoj drzavi Izbjeglistanu.

  • ona_koja_zna 23.09.2015.

    Nekako mi se čini da će im uskoro ponestati slova za sve te silne njihove planove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare