To je to što me zanima!

"Ako me izaberu za ministricu, prvo odredište je Bruxelles"

Pusić je demantirala navode po kojima bi se europski poslovi odvojili od MVP-a . Kaže kako će se i dalje zvati Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija
Vidi originalni članak

Najvjerojatnija ministrica vanjskih poslova i potpredsjednica HNS-a, Vesna Pusić, istaknula je u petak kako će Bruxelles biti prvo njeno odredište ukoliko je izaberu za ministricu, a nakon toga susjedi, članice i nečlanice EU-a. HRT javlja kako je demantirala navode po kojima bi se europski poslovi odvojili od Ministarstva vanjskih poslova. Kazala je kako će se i dalje zvati Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija. 

Pusić je rekla i da postoji mogućnost kako će zadržati državnog tajnika, koji će biti zadužen za europske integracije. Kazala je i da će u Europskom parlamentu vjerojatno biti šest zastupnika iz SDP-a, pet iz HDZ-a i jedan iz HNS-a, ali to još nije definitivno.

Potpredsjednica HNS-a je hrvatskim građanima i građankama čestitala na velikom danu te je istaknula kako se osjećala strašno ponosno. Naglasila je i da je to rijetki projekt, koji ne može uspjeti ukoliko svi u njemu ne sudjeluju.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 77

  • dahhmal 12.12.2011.

    Stari vrag nikak se neda misliš kak si se riješil ti starih i ofucanih političara i onda opet iz naftalina skoče van.Kaj nedaju mladim političarima mjesta koji ipak imaju neke ideje i optimizma , baba Pusička nek plete ,Linić neka ide u ribu a Čačić nek otvori auto školu

  • markica_pićula 11.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • o-o 10.12.2011.

    ...koristite vlastite umove .........i prosla (ne tako davna) iskustva.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare