To je to što me zanima!

‘Ako nam srušite Brodosplit, onda će se urušiti i sam Split’

Daj Bože da je ovo novi početak i nova filozofija razmišljanja svih nas. Mi ćemo napraviti sve da škver uspije, poručili su iz splitskog škvera nakon mirenja
Vidi originalni članak

Mirenje sindikata i uprave Brodosplita komentirali su u škveru riječima da će “napraviti sve da škver uspije”.

- Daj Bože da je ovo novi početak i nova filozofija razmišljanja svih nas. Mi ćemo napraviti sve da škver uspije - dodali su.

U ministarstvu Miranda Mrsića dogovorili su da otkaza nema.

- Jedan od simbola Splita je Brodosplit. Drugi je katedrala svetog Duje, a treći je Hajduk. Kad srušite bilo što, urušava se Split - zaključuje šef sindikata Brodosplita Zvonko Šegvić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jožek2 06.01.2014.

    Split je odavno urušen kao i cjela nam Hrvatska , onog dana kad smo odbacili crni mrak i samoupravljanje i izabrali blagostanje i demokraciju na hdz-e naćin,a sad bi opet malo samoupravljali u škveru , iako je to sad privatna tvrtka neće ići, kopajte sad po kontejnerima, i to je u sastavu ovog blagostanja i demokracije, samo što su vam to 90 -- tih godina kod izbora zaboravili to reći.

  • nk789 05.01.2014.

    Lako je sad pametovat, mogli ste ga sami kupit i radit, kad ste tako pametni, svi seru po vlasniku, a svi znamo kakvih (ne)radnika ima, možda je i vlasnik kriv, ne branim nikog, ali mislim da u ovom slučaju nema mjesta za sve radnike ako se želi spasiti brodogradilište, to je okrutno ali je naša svakodnevica pošto živimo u uništenoj državi.. Možete dislajkat komentar, jer možda sam i ja u krivu.. hehe

  • zvzmir 05.01.2014.

    ak vam toliko to znaci trebali ste bolje paziti na njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare