To je to što me zanima!

Ako pobijede Kujundžić će biti predsjednik, Prgomet zamjenik

Prgomet je objasnio da je odlučio prepustiti Kujundžiću mjesto predsjednika jer, kako kaže, štuje tradicionalne vrijednosti, a jedna od njih je i pravilo 'senioriteta'
Vidi originalni članak

Milan Kujundžić bit će kandidat za predsjednika, a ja za njegovog zamjenika. Ostajemo u istom timu, rekao je Drago Prgomet na konferenciji za novinare. Odlučio je prepustiti Kujundžiću mjesto kandidata za predsjednika jer, kako kaže, štuje tradicionalne vrijednosti, a jedna od njih je i pravilo 'senioriteta', odnosno prvenstvo starijih. 

Prije dva tjedna kada su objavili zajedničku kandidaturu pozvali su Tomislava Karamarka i Domagoja Ivana Miloševića da im se pridruže, ali od dogovora nije bilo ništa jer su Karamarko i Milošević tražili da budu kandidati za predsjednika.

- U stranku se moraju vratiti svi stari članovi i barem pet do 10 tisuća novih, a to možemo samo nas dvojica. Idemo zajedno po pobjedu 20. svibnja, a nakon toga i po pobjedu na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima - rekao je Kujundžić.

Na novinarsko pitanje što misli o tome da se Karamarko posljednjih dana predstavlja kao favoriti, Kujundžić kaže da je to zato jer ima moć nad medijima. 

Komentirao je i najavu da će Karamarko održati govor na Bleiburgu. 

- Ja sam trebao govoriti na Bleiburgu, ali sam odbio jer ne želim iskorištavati tragediju i genocid hrvatskog naroda u dnevno političke svrhe, kao što su se iskorištavali hrvatski generali na splitskoj rivi - rekao je Kujundžić te dodao da on i Prgomet žele sreću svim protukandidatima, ali da ozbiljnu konkurenciju nemaju. 

- To bi bilo nevjerojatno. Čuda se rijetko događaju, ali ako se i čudo dogodi dogovorit ćemo se koga ćemo podržati ako ne prođemo u drugi krug - zaključio je Kujundžić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lunar 2 03.05.2012.

    Ovaj Kujunđić meni izgleda kao i onaj Žužul...doduše mrvicu mi izgleda "modificirano" onako lfting metodom, ali tu nekako na tragu toga.....a ko će ga znati?! A možda su iz istog ili susjednog sela...?!?!

  • Beba123 02.05.2012.

    curtcobain-nije tebi uradio sto nama ..mozda nerarumjete..sta radi on i dr bevanda iz mostara..on salje ovaj kupi pare.ali na prefrgan nacin..nedo ti bog dati je uradio sto nama..zadnje pare nam uzo znao je da oca nemoze spasit..ovaj ga iz mostara poslo ovaj gore pare uzo..neda mi se vise oto.jezi mi se koza kada ga vidim..

  • curtcobain 02.05.2012.

    Beba123 - prozirna je to igra.. Tako nešto ne rade ljudi poput prof. Kujundžića..

Komentiraj...
Vidi sve komentare