To je to što me zanima!

'Ako će se nastaviti prosvjedi branitelja, vrlo smo blizu Kairu'

Mile Dedaković Jastreb i premijerka Jadranka Kosor su se sastali u ponedjeljak u Banskim dvorima. Razgovarali su o prosvjedima i slučaju Tihomira Purde
Vidi originalni članak

Ako se nastave prosvjedi branitelja kao što je bio onaj u Vukovaru vrlo smo blizu Kaira, a to velika većina branitelja ne želi i sve ćemo učiniti da do toga ne dođe, rekao u ponedjeljak ratni zapovjednik Vukovara Mile Dedaković Jastreb nakon razgovora s premijerkom Jadrankom Kosor u Banskim dvorima u Zagrebu. Suprotno mišljenje, kaže Dedaković, ima tek manji broj branitelja koji su na prosvjedima prozivali aktualnu vlast zbog slučaja Purda.

- To je negdje dva ili tri posto branitelja koji su sa mnom ratovali. To je beznačajan broj u odnosu na to koliko nas ima - rekao je Dedaković i založio se da se retorika i tenzije spuste na normalnu razinu. Iako su branitelji na prosvjedima prozivali Kosor i aktualne ministre zbog slučaja Purda, Dedaković je utvrdio:

- Za taj slučaj nisu krivi premijerka Kosor i ministri Karamarko i Bošnjaković i ne treba ih optuživati. Tada su u Vladi bili neki drugi ljudi, Ivo Sanader, Ana Lovrin i Berislav Rončević i njih treba pitati, a ne ove ljude - rekao je. S obzirom da su hrvatske institucije utvrdile da Tihomir Purda nije odgovoran za ratni zločin koji mu Srbija stavlja na teret Dedaković je uvjeren kako će on brzo doći u Hrvatsku. Dedaković je izjavio i kako mu je Kosor obećala da će pomoći Purdinoj obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • SanelOdobašić 17.02.2011.

    PROSVIJED . okupi se 2-3 tisuće ljudi , kaj je to prosvijed , svijet se smije tim našim "prosvijedima"

  • H2O 17.02.2011.

    ne zaboravite , za s(r)anje u državi prvenstveno su krivi Srbi koji su nam nametnuli rat , slijedi Tuđman koji im je to oprostio ....... na kraju Sanader koji je opustošio i opljačkao državu

  • mamita 16.02.2011.

    Prosvjedi???? Koji prosvjedi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare