To je to što me zanima!

'Ako studenti budu bili marljivi, školarine neće morati plaćati'

Ministar obrazovanja Radovan Fuchs je rekao se školarine ukidaju, a studenti se upisuju i nastavljaju studirati bez plaćanja dok redovito ispunjavaju svoje obveze
Vidi originalni članak

Školarine se ukidaju, studenti se upisuju i nastavljaju studirati bez plaćanja dok redovito ispunjavaju svoje obveze, rekao je u četvrtak navečer ministar obrazovanja Radovan Fuchs za Dnevnik.hr. Dodao je kako marljivi studenti studij budu mogli završiti bez plaćanja dok će oni malo manje marljivi plaćati 60 posto hrvatske prosječne plaće. Naglasio je kako ukidanje školarina nije predizborni potez jer su isto odlučili prošle godine. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • izazov 21.04.2011.

    jadna hrvatska i ostali njeni svi gradjani sa takvim ministrom za znanost i obrazovanje kojemu nedostaje kompetencija profesoru radovanu fuchs, to je se pokazalo danas sa hazu koji je se pretvorio u hrvatsku akademsku elementarnu nepogodu koji nanose goleme stete hrvatskoj.

  • freeyourself 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • freeyourself 21.04.2011.

    A ako profesori budu kreteni? A uvijek se nađe na godina bar jedan dva kreten spremih za bolnicu, kaj onda? A ti naletiš na takvog? Kaj onda ministre Fuk?

Komentiraj...
Vidi sve komentare