To je to što me zanima!

Ako želiš postati hrvatski tajni agent - klikni ovdje!

Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) pustila je u rad svoje internetske stranice (www.soa.hr). Tajna služba RH tako se prvi put otvorila javnosti
Vidi originalni članak

Ukoliko želite raditi u Sigurnosno obavještajnoj agenciji (SOA), morat ćete zadovoljiti točno određene kriterije. Tako, u prvom redu morate imati "odgovarajući stupanj obrazovanja" (nije specificirano koji). Morate imati i "odgovarajuće stručno znanje i iskustvo", točnije, pojasnili su iz SOA-e, "određenu stručnu spremu i struku". I ne samo to, kako biste postali agent SOA-e, do sada ste već morali razviti "posebne stručne vještine i znanja", te vas mora krasiti "posebna zdravstvena i psihička sposobnost". Povrh svega, tajni agent mora biti Hrvat/ica, pretpostavlja se uzoran/na, mada ni to nije specificirano. Ukoliko zadovoljavate sve ove uvjete, vi ste idealan kandidat za agenta Sigurnosno obavještajne agencije, te svoje aplikacije možete poslati putem sljedećeg linka. I što je najvažnije, a vjerojatno i potencijalnim kandidatima najprimamljivije, "za prijam u rad u SOA-u nije obavezan natječaj".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NikolinaJerleković 25.04.2012.

    jel mogu biti tinjeđeri tajni agenti? Ja imam 17 godina i vrlo me to interesira.Ne žeim samo raditi u službi nego bi bila agent koji rješava zadatke,da kriminalce uhapsim i da znam kung fu. hihi =) (ništa o tome neznam,ali bi htjela naučiti o tome i naučiti borilačke vještine i pucati)

  • procedura 30.06.2008.

    Agenti su tajni a lopovi su javni !

  • mene_trazis 30.06.2008.

    ma kakvi kriteriji i posebna znanja i vjestine,treba ti veza ko i svugdje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare