To je to što me zanima!

Pomahnitali udvarač: Ručnom bombom na udovicu i djecu

Nitko nije poginuo: Ranjeni dječak (6) na promatranju je u KBC-u Zagreb. Ondje liječe i teško ozlijeđenog bombaša (45). Bomba mu je pala među noge
Vidi originalni članak

Voliš li me i hoćeš li živjeti sa mnom, pitao je u subotu oko 19 sati I. K. (45) poznanicu N. M. (49) u njezinu stanu u zagrebačkom Kozari boku. Držao je ručnu bombu. Odgovorila mu je da ne želi imati ništa s njim. Ljutito joj je zaprijetio. Žena je počela vrištati i plakati. Iza nje su stajala dva sina, od šest i sedam godina. Drhtali su od straha. Pomahnitalome muškarcu odbijanje je slomilo srce. Nasred hodnika aktivirao je bombu. Žena i djeca bili su u sobi pokraj hodnika, udaljeni samo metar od njega. Bomba mu je pala među noge.

- Djecu i mene eksplozija je odbacila. Uspjela sam ustati. Djeca su zapomagala. Mlađeg je sina manji geler pogodio u čelo. Meni su ozlijeđene noge, rame i ne čujem na uho - rekla je N. M.

Nije bila u vezi s bombašem, dodaje. Prije pet godina umro joj je muž i posvetila se djeci. I. K. joj je i prije izjavljivao ljubav, ali i prijetio kad bi se napio, tvrdi N. M. Susjedi su čuli eksploziju i dotrčali do stana. Nju i djecu izvukli su kroz prozor. Ranjeni dječak (6) na promatranju je u KBC-u Zagreb, gdje leži i teško ozlijeđeni bombaš. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • let23 20.03.2011.

    ovaj biser je toliko nesposoban da se ni ubit nemoze kakav luzer sta je onda ocekivo neku macku obradit za spoj hehehe

  • miki-zg 20.03.2011.

    Eto nesposobnjakovića na djelu.

  • kozaribok 20.03.2011.

    Čovjeka znam od rođenja,inače je duša od čovjeka,ostao je bez posla ,morao je prodati kućicu ,i onda su mu razni "prijatelji" uzeli taj novac i nikad mu ništa vratili,a među njima je i ta konobarica koja mu je uzela 5-6000 e,tako se priča,a on je na kraju morao spavat na cesti,i tu nije riječ o ljubavi,nego o prevari,dakako da to nije trebao napraviti,hvala bogu da nitko nije poginuo. AJAX drži se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare