To je to što me zanima!

Al Gore neće se kandidirati za predsjednika 2008. god.

Al Gore je rekao kako nema nikakvih planova glede kandidature za dužnost predsjednika SAD-a, ali ne isključuje mogućnost povratka u politiku
Vidi originalni članak

Bivši američki demokratski dopredsjednik Al Gore, koji je nedavno dobio Nobelovu nagradu za mir, izjavio je u srijedu u Beču da nema 'nikakvih planova' što se tiče kandidature na američkim predsjedničkim izborima 2008., ali se bavi mišlju da se vrati u politiku. - Nemam nikakvih planova glede kandidature za dužnost predsjednika Sjedinjenih Država, ali ne isključujem mogućnost povratka u politiku - rekao je prigodom kratkog posjeta Beču gdje treba održati govor o zaštiti okoliša pred 800 biranih uzvanika.- Možda ću se jednom vratiti u politiku, ali danas sam sretan što sudjelujem u jednoj drugoj kampanji, kampanji za zaštitu klime -dodao je. Al Gore je opet čestitao republikanskom guverneru Kalifornije, bivšem glumcu Arnoldu Scwarzeneggeru, rođenom u Austriji, na njegovu "fantastičnom radu" na polju zaštite okoliša.
U prigodi susreta s austrijskim kancelarom Alfredom Gusenbauerom održanom prije toga, Al Gore je spomenuo kalifornijskoga guvernera kao jednog od republikanskih čelnika s kojima je moguća suradnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare