To je to što me zanima!

Al Qa'ida koristi Facebook za promoviranje svoje politike?

Šefovi terorističkih organizacija koriste društvenu mrežu na internetu kako bi prikupili informacije, pridobili nove članove te širili terorističku propagandu
Vidi originalni članak

Prema izvješću vlade SAD-a, meta terorističkih skupina su i korisnici Facebooka. Vjeruju kako šefovi terorističkih organizacija koriste društvenu mrežu na internetu kako bi prikupili informacije, pridobili nove članove te širili terorističku propagandu. Američka istraživanja pokazuju kako preko Facebooka teroristi šalju i obuku za korištenje  oružja. 

- Svatko mora biti oprezan pri korištenju interneta te sve shvaćati ozbiljno. Ovakva istraživanja pokazuju kako 'sjedimo uz rame' teroristima, a da toga nismo ni svjesni - rekao je Steve Graham, direktor američke organizacije za internetsku sigurnost. Kako kaže, Facebook teroristima predstavlja izvrsnu platformu za pridobivanje novih ljudi u svoju organizaciju, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IvanS10 11.12.2010.

    Dođite igrati erepublik,igra je dobra simulacija RL-a samo za razliku od svađa i prepirki ovdje smo svi dobra ekipai borimo se za istu stvar a to je bolja Hrvatska u igrici,Igrica je besplatna a možeš se i ti regat klikom na ovaj link http://tinyurl.com/klikRegister imamo problem jer smo pod napadom Srbije koja je napala nas i is nase saveznike u igrici Bosance.Stoga bih molio da se regate na igricu iz razloga sto Bosna samo što je nema na karti a mi imamo samo 7 tisuća igrača dok Srbi ,Mađari i Slovenci zajedno oko 25 tisuća ( oni su u savezu) osim borbe za svoju hrvatsku možeš pisat novine,biti predsjednik republike,biti ministar , ambasador,ekonomist, biznismen i još puno drugih stvari dođi i pomozi nam ;)

  • labelwriter 11.12.2010.

    sta nama treba je jedan mali hitler, da nam pokaze put!

  • labelwriter 11.12.2010.

    da AL qaida vodi svjet bilo bi nam puno bolje !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare