To je to što me zanima!

Al Qa'ida za godišnjicu 11. rujna najavila iznenađenje

Uz forografije zrakoplova koji udaraju u tornjeve u New Yorku stoji poruka da pričekaju 11.rujna kako bi gledatelji vidjeli nešto što će im se svidjeti
Vidi originalni članak

Na godišnjicu terorističkih napada na SAD 11. rujna Al-Qa'ida je najavila kako sprema iznenađenje. U priopćenju na islamističkoj internet stranici tvrde da će objaviti nešto što će gledatelje učiniti sretnim. Uz forografije zrakoplova koji udaraju u tornjeve u New Yorku stoji poruka kako treba pričekati 11.rujna kako bi gledatelji vidjeli nešto što će im se svidjeti. Katarska satelitska televizija Al-Jazira objavila je i djelove novog videa snimika na kome al-Zawahri, drugi čovjek Al-Qa'de  raspravlja o svetom ratu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Iwona78 10.09.2008.

    Admine,hvala sto si me izbrisao. I ti imas neko cudno ime!!!!

  • almica82 09.09.2008.

    boze dragi! pa nisu normalni, ccc!

  • Iwona78 09.09.2008.

    Molim Boga da vec jednom Amerima i cijelom svijetu da pameti... Da se vec jednom istrijebi taj muslimanski narod,da mogu poceti pravi ljudi zivjeti,KATOLICI.Gledao sam jednu dok.emisiju u kojoj mali izrod,od nekih 10 godina,govori: KAD NARASTEM,BICU MUHADJEDIN! Takve treba iskorijeniti odmah u pocetku!!!!!!!!!!! Pozdravljam sve iz Kunovec brega(Koprivnice).

Komentiraj...
Vidi sve komentare