To je to što me zanima!

Aladrović: Nisam pogodovao nikome, a moj mandat uvijek je na raspolaganju premijeru

Nitko me nije kontaktirao niti sam bilo što dobio od USKOK-a, tako da o navodnim optužbama znam samo iz medija. Ali, naravno, odazvat ću se svakom pozivu ako do toga dođe, kaže ministar Aladrović za Jutarnji
Vidi originalni članak

Ministar rada Josip Aladrović rekao je za Jutarnji list da ništa nije radio protivno zakonu i da nije pogodovao pri ničijem zapošljavanju u HZMO. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nitko me nije kontaktirao niti sam bilo što dobio od USKOK-a, tako da o navodnim optužbama znam samo iz medija. Ali, naravno, odazvat ću se svakom pozivu ako do toga dođe - kazao je Aladrović, koji ističe da je njegov mandat uvijek na raspolaganju i da je razgovarao s premijerom o svemu, ali da zna samo ono što se navodi u medijima. Na pitanje o sumnjama u nezakonito zapošljavanje konkretnih ljudi, kaže da mu nisu poznata ta imena, ali i da je prošlo četiri godine od tih događaja. 

DOPISIVANJE PO BABI I STRIČEVIMA Vlada drhti zbog SMS-ova: I ministra Aladrovića istražuju zbog poruka oko zapošljavanja

- U vrijeme dok sam upravljao sustavom Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz njega je otišlo više od 350 ljudi. Što prirodnim odljevom, dakle u mirovinu, što odlaskom u neki drugi sustav. A govorimo o sustavu koji zapošljava više od 2700 ljudi, a sistematizacijom je predviđena potreba za još nekoliko stotina - rekao je.

ŽENA OD KOJE STREPI VLADA Moćna Ana Mandac: 'U politiku su je gurali Karamarko i Horvat, imala je ambicije za ministricu'

Ponovio je kako nikada nije pogodovao i da Ana Mandac, Darko Horvat ni gradonačelnik županje Damir Juzbašić nisu tražili da pogoduje, ali i da nije dostavljao pitanja za testiranja na natječajima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 22.02.2022.

    Kada se vidi što se sve događa u vladi nije nikakvo čudo da smo na dnu današnje Europe i to u svakom pogledu. Bez promjena ćemo i ostati, trajno.

  • šurlica 22.02.2022.

    Ti si lutak, a zna se u čijim rukama.

  • Puno Bonace 22.02.2022.

    Mozda on odlazi, ali uteg placa ljudi koje je posijao cemo nositi 40g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare