To je to što me zanima!

Albanac postaje premijer Crne Gore?! Vučićevi puleni izgubili vlast: 'Nismo dio srpskog sveta'

Naša regija treba neke nove ljude koji nisu povezani sa 90-ima. Samo na taj način Crna Gora i zemlje iz regije mogu postati dio europske priče. Iza svakog nacionalizma stoji kriminal, rekao nam je Abazović
Vidi originalni članak

Spremni smo pružiti podršku manjinskoj vladi, dakle koalicijama koje su građanskog karaktera, koje žele pomoći Crnoj Gori da ide ka Europi, spremni smo podržati tu vladu i u njoj nećemo sudjelovati. Trebalo je očigledno ovakvih 14 mjeseci neuspješnog iskustva da bi se sad vratili tom prijedlogu. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.02.2022.

    Hahahahahhaaa.....🙉

  • 09.02.2022.

    Kako ste naivni. U Crnoj gori je baš kako nama u Srbiji odgovara. Onaj Krivokapić se sastojao sa Bakirom prvo, pa onda bi u BG, e zato ga posle dočekao ministar poljoprivrede Srbije u farmerkama. A Abazović je naš albanac, pre deset dana je bio u Patrijaršiji kod našeg Patrijarha, samo polako sve je pod kontrolom, vreme će pokazati.

  • 09.02.2022.

    Svi koji svoju vlast temelje na istrošenim 90-tima, doveli su svoje države tu gdje su sada. Iskorak prema naprijed će biti kada ljudi konačno počnu razmišljati o sadašnjosti i realnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare