To je to što me zanima!

Albanija: U potonuću broda poginulo 14 ljudi i 2 djece

Brod je bio predviđen za sedam putnika, a kobne noći na njemu je bilo njih 20. Navodno su se okupili povodom rođendana 5-godišnjih blizanaca
Vidi originalni članak

Najmanje 16 osoba, uključujući dvoje djece, poginulo je nakon potonuća broda u jezeru Farka, oko pet kilometara jugoistočno od albanskoga glavnoga grada Tirane, javlja jedan dnevni list. Na brodu se nalazilo 20 putnika, koji su navodno slavili rođendan petogodišnjih blizanaca. Brod, koji je bio u vlasništvu jednog od restorana na obali, bio je predviđen za sedam osoba. Samo su četiri osobe preživjele potonuće broda, a živote je izgubilo sedam muškaraca, sedam žena i blizanci koji su slavili rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zoki 3 06.03.2008.

    Idioti,steta dece a ostali su nesposobni idioti,kako im je samo palo na pamet da se toliki natrpaju na tako mali brodic i dovedu u opasnost decje zivote.

  • Cro-Wolf 06.03.2008.

    obiteljsko krstarenje po bari, i eto!!! ne možeš povesti pola obitelji na čamcu za 7 osoba, moraš sve povesti i potonuti. znaju oni plivat, ali su im tešle glave pa potonu!

  • vemi 06.03.2008.

    Nisu baš najjasnije okolnosti utapljanja, ali meni nekako pada na pamet: zna li itko od Albanaca plivati?? Ipak je to bilo na jezeru! Situacija nikad ne može biti tako strašna kao na moru. A opet, ako je brod bio predviđen za 7, gdje su se to ovi ostali uspjeli smjestiti - na jednoj nozi? Čudna priča! Nažalost, sa pretragičnim svršetkom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare