To je to što me zanima!

Album Cece Ražnjatović legalno u prodaji u RH

Najnoviji album Cece Ražnatović prodaje se za samo 69 kuna, a na njemu je deset pjesama, od kojih je sigurno najpoznatiji hit “Lepi grome moj”
Vidi originalni članak

Ovih dana najnoviji album srpske turbo-folk pjevačice Cece Ražnatović prvi se put umjesto na piratskim izdanjima legalno prodaje i u Hrvatskoj. Cijena mu je samo 69 kuna, a može se kupiti u trgovačkom lancu Mercator, gdje je neupadljivo smješten na police s ostalim izvođačima narodne glazbe.
- Nemamo ga više na skladištu, ali u utorak ili srijedu dolazi nova pošiljka. Na tjedan dobijemo tri, četiri primjerka koji brzo nestanu - objasnila je prodavačica u zagrebačkome Mercatoru.  
Uvoznik za Hrvatsku je tvrtka Kondorcomm d.o.o., a zemlja podrijetla je BiH. Na albumu “Idealno loša” nalazi se 10 pjesama. Posjetiteljima zagrebačkih narodnjačkih klubova najpoznatija je sigurno pjesma “Lepi grome moj”.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blondboy 06.11.2008.

    Slazem se sa sanni_37 NISTA BEZ CECE CECA RULES

  • sanni_37 13.12.2007.

    Nista bez nase Cece!!!!

  • lex007 03.12.2007.

    Baš lijepo. Udovica jednog od najvećih krvnika Hrvata će prodavati svoja glazbena \"remek djela\" u našoj domovini. Svi oni koji će kupovat to smeće neka se zapitaju............. Fuj!!!!!!! Kurva jedna četnička!

Komentiraj...
Vidi sve komentare