To je to što me zanima!

Aleks bi na kavu sa super i 'cool' Stjepanom Mesićem

Pred Saborom se okupilo 20-ak ljepotica pod motom 'Ljepota i pamet su dobitna kombinacija - ako pamet ne pomaže, možda će pomoći ljepota'
Vidi originalni članak

Pred Saborom se u srijedu pod motom 'Ljepotom protiv recesije' okupilo 20-ak ljepotica koje se natječu za titulu Miss intereta. Djevojke su odjenule majice s otisnutom karikaturom premijera Sanadera te ministara Šukera i Polančeca u društvu djevojke s lentom misice. Na ovaj način podržale su političare u donošenju važnih odluka vodeći se idejom: 'Ljepota i pamet su dobitna kombinacija - ako već pamet ne pomaže, možda će ljepota'. Od zastupnika je među ljepotice, i to, kako kaže, sasvim slučajno, došao zastupnik manjina Nazif Memedi, koji je pred Saborom zapalio cigaretu. Svoju ljepoticu kojom će se boriti protiv recesije nije izabrao, a tek je diplomatski odgovorio da su sve djevojke lijepe. Smatra da ljepota nije dovoljno 'oružje' za borbu protiv recesije. Potporu djevojkama na Markovu trgu dala je manekenka Aleksandra Grdić. Spremno je odgovorila da ne bi ljubovala niti s jednim našim političarem.
- Možda bi tek htjela popiti kavu i popričati s predsjednikom Mesićem, koji mi je super, kojeg obožavam, kao osoba mi je simpa i cool. Mislim da dobro radi svoj posao. Ali nemam baš preveliku želju družiti se s političarima, poštujem ih, ali oni su totalno drugi svijet - rekla je Grdić. Kaže da joj je od inozemnih političara 'mrak' upravo francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gunnerOS 20.05.2009.

    pa tko je ta aleksandra grdic? sta ona radi?

  • spreman 20.05.2009.

    Njoj je super cool osoba koja je dilala drzavne transkripte sakom i kapom, koja je svjedocila protiv svoje drzave u Haagu, koja rehabilitira zlocinca broza i koja relativizira zrtve Bleiburga i Kriznog Puta.

  • user_2666 20.05.2009.

    ..., a lijepe ste ko i ovi u saborskom cirkusu. Jedan ne čuje i pravi se gluh(p), drugi ne vidi ili ne želi vidjeti, treći ne govori ili su mu zabranili da govori,... majko ti moja, baš me zanima tko je ugasio svjetlo na kraju tunela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare