To je to što me zanima!

Aleksandar Vučić dolazi na inauguraciju Grabar Kitarović?

Konačna potvrda ove informacije očekuje se u četvrtak. Predsjednik Nikolić ranije je izjavio da neće doći u Zagreb jer se u nedjelju obilježava Dan državnosti Srbije
Vidi originalni članak

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić doći će na inauguraciju Kolinde Grabar Kitarović, neslužbeno doznaje N1 koji napominje da se konačna potvrda Vučićeva dolaska u Zagreb očekuje u četvrtak. Srbija bi tako, ako se ovi navodi pokažu istiniti, na inauguraciju ipak mogla poslati visokog dužnosnika. 

Sličnu informaciju u svom sutrašnjem izdanju donosi i srbijanski Blic koji navodi:

- Premijer Vučić u nedjelju će, na Dan državnosti Srbije, ujutro položiti vijenac na spomenik tvorcu prvog ustava Dimitriju Davidoviću u Zemunu, a potom će se uputiti u Hrvatsku prijestolnicu na inauguraciju nove predsjednice.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ranije je izjavio da svečanosti neće nazočiti jer se u nedjelju obilježava Dan državnosti Srbije:

- Ne pokazujem ni snagu ni junaštvo što 15. veljače neću biti u Zagrebu. Nemam dilemu da je 16. ili 14. ali 15. veljače je Dan državnosti Srbije - rekao je Nikolić.

Idi na 24sata

Komentari 384

  • PANIC 13.02.2015.

    Kolinda će dobiti najdraži poljubac za valentinovo.

  • El Tractor 13.02.2015.

    Ma je li moguće, ili nas zafrkavate!

  • banirana 13.02.2015.

    Dobrica Ćosić napisao u svojim "Deobama" : "Laž je srpski državni interes". "Mi lažemo da bi obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja, lažemo zbog slobode. Laž je je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno." Tu dobri Dobrica nije stao. "Laž je srpski državni interes". Laž je u samom biću Srbina". "U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina". "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž." To je napisao čovjek kojem se u Srbiji tepa "Otac nacije".

Komentiraj...
Vidi sve komentare