To je to što me zanima!

Aleksandar Vučić i Zdravko Mamić: Tajne veze i izdaja

Dvojica alfa i omega, svaki u svom polju, Mamić u hrvatskom nogometu, Vučić u srpskom svemu, oduvijek su imali samo riječi hvale jedan za drugog
Vidi originalni članak

Preko određenih srpskih medija ovih dana plasiraju se teze o upletenosti čak i Luke Modrića u pokušaje bezočnog difamiranja jednog državnog odvjetnika u slučaju koji se tiče i Zdravka Mamića. Zašto je srpski predsjednik, preko svoje obavještajne službe i medija, odlučio na tako okrutan način okrenuti leđa svom starom idolu?

Novi broj tjednika Express, koji je na kioscima već danas, pokušava dati odgovor na jedno tako kompleksno pitanje.

Najvažniji politički tjednik u ovom broju raskrinkava i dobro uhodanu mrežu plaćenika Milana Bandića za korumpirani advent u samom srcu Zagreba.

Kao poklon svim našim čitateljima darujemo i mjesečnik BestBook posvećen ovogodišnjem, jubilarnom 25., sajmu Sa(n)jam knjigu u Puli, gdje u goste dolazi nobelovac Orhan Pamuk. BestBook donosi brojne intervjue i recenzije knjiga. Ne propustite paket Express + BestBook po cijeni od samo 15 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • DavorPukljak 10.12.2019.

    "Najvažniji politički tjednik"? Vi se šalite.

  • Pero Perić 09.12.2019.

    Možete pušiti tati Zdravku ako vam On dozvoli i ako operete zube. On je za vas gospodin a Vi i dalje pokušavajte blatiti Ga. Vama je sto puta draži labrnjaš Vučić.

  • lesijaka 09.12.2019.

    Samo nastavlja niz Tudjman -Milošević Boban- Karadžić Čović-Dodik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare