To je to što me zanima!

Alfie i Chantelle rade DNK test da se vidi tko je otac

Najmlađi britanski otac Alfie Patten (13) pristao je na DNK test koji treba potvrditi tvrdnje Chantelle Stedman (15) da je curica Maisie njegova kćerka
Vidi originalni članak

Nakon što su se dvojica dječaka javila da su spavali s 15-godišnjom majkom Chantelle Stedman te da postoji mogućnost da je bilo koji od njih otac malene Maisie, roditelji Alfieija Pattena (13) traže što hitniji DNK test. Mali Alfie ne sumnja da je on otac djevojčice, ali razljutili su ga napisi u novinama da je njegova djevojka spavala s čak osmoricom dječaka u isto vrijeme. DNK analizu odobrili su roditelji, a rezultati će se znati za tjedan dana.
- Socijalne službe su pristale na test za dobrobit djece. Što prije to obavimo, to će prije Alfie i Chantelle moći početi biti roditelji - rekla je Chantelleina majka, Penny Stedman (38), koja je uvjerena da je Alfie otac njezine unuke. Zatražila je da njezina kći, dok ne stignu DNK rezultati, ostane skrivena u bolnici s bebom Maisie kako na nju ne bi utjecali tračevi.
- Nećemo ići kući dok se Chantelle ne bude osjećala dovoljno sigurno da izvede bebu van bez straha da će ljudi pokazivati prstom u nju - rekla je Penny.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • filip_veliki 17.02.2009.

    Nisu normalni koji kurac stavljaju ovo u javnost.....a cuo sam da je se prijavilo jos 2 koja su je mozda napumpali...mala je kurvica...hihihi!!!!

  • paradis 17.02.2009.

    ikao sto rekoh sapunica se nastavlja...

  • smuc 17.02.2009.

    Dobro kad če kraj povlačenju te djece po medijima ,kaj nije sad malo dosta toga ? a da su vaša ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare