To je to što me zanima!

Alkarski vojvoda Boško Ramljak priveden zbog nasilja u obitelji

U pitanju je događaj iz prošlog mjeseca. Ramljak i supruga su se posvađali u stanu, u jednom trenutku u sukob se uključila i kćer koja je ocu otela mobitel
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je alkarskog vojvodu Boška Ramljaka na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja. 

Ramljak je na sud doveden s kćeri koju je policija također prijavila zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, kažnjivog u rasponu od dvije tisuće kuna do 90 dana zatvora, javlja Dalmatinski portal.

Ispitani su i pušteni, a sud je saslušao i svjedoke, suprugu i drugu kćer. Supruga u ovom postupku ima status oštećenice. Kako se doznaje, odluka o optužnom prijedlogu splitske policije još nije donijeta. 

SMJESTILI GA NA LIJEČENJE Policajci došli intervenirati zbog obiteljskog nasilja u Kaštelima, on im počeo prijetiti sjekirom

U pitanju je događaj iz prošlog mjeseca. Ramljak i supruga su se posvađali u stanu, u jednom trenutku u sukob se uključila i kćer koja je ocu otela mobitel. 

Ramljak prijavu nije htio komentirati.

Alkarski je vojvoda od 2017. godine, a 2019. godine angažiran je u splitskom škveru kao savjetnik za korporativnu sigurnost Tomislava Debeljaka. Umirovljeni je satnik HV-a, dragovoljac Domovinskog rata, dva puta ranjavan i više puta odlikovan.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 7ivo777 08.07.2021.

    merita jesi sigurna da je bilo u sridu

  • lukicluka11 08.07.2021.

    Katolik -domoljub, pa nije valjda i on digao ruku na ženu? dao dragi Bogek da mu se t ruka osuši.

  • ferata 08.07.2021.

    jesu li i njegovog momka priveli? Svaki alkar ima i momka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare