To je to što me zanima!

'Alo, bolan! Momak, jes čuo?!' Ovako Dodikova zastupnica vodi konstituirajuću sjednicu

Nataša Radulović, 71, koja je vodila sjednucu, u prošlom mandatu bila je u Odboru za obrazovanje, znanost, kulturu i informiranje. Prije osam godina naručila je 666 boca alkohola za potrebe vrtića
Vidi originalni članak

Milorad Dodik i njegova stranka SDSN (Savez nezavisnih socijaldemokrata) pobijedili su na izborima, a konstituirajuća sjednica parlamenta Republike Srpske prije tjedan dana pretvorila se u pravi cirkus. 

Oporba je optužila Dodika za krađu glasova, ali pravi show je bila Nataša Radulović iz Dodikove stranke koja je predsjedavala sjednicom.

Prvo je sve pozvala na dostojanstvo.

- Bit će prilike da razgovaramo i da se bijemo ako treba, ali dajte da danas ovo bude kako građani Republike Srbije zaslužuju - rekla je na početku sjednice u kojoj se zastupnicima obraća s 'alo, momak, jes čuo?, 'alo, bolan', 'slušaj!', 'prekini' i slično.

Jednom zastupniku je rekla:

- 'A momak, tis malo prije bio.

Kad joj je rekao da ne zna voditi sjednicu, odgovorila mu je:

- Gledat ću tebe. Takve kao ti sam dobro učila.

Pogledajte video

Za potrebe vrtića nabavila 666 boca alkohola

Nataša Radulović, 71, u prošlom mandatu bila je u Odboru za obrazovanje, znanost, kulturu i informiranje te u Odboru za politički sistem, pravosuđe i upravu. Bila je direktorica Centra za predškolski odgoj i obrazovanje Banje Luke.

BiH mediji pisali su kako je prije osam godina na javnom pozivu za nabavu prehrambenih proizvoda i mješovite robe za potrebe vrtića naručila 666 boca alkoholnih pića.

Momirka Mitrović tada joj je bila podređena, a šeficu i nabavu alkohola obranila je ovim riječima:

- To je kao nabava toaletnog papira.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Splitski cvit 22.11.2022.

    Nije problem kako netko govori nego što govori i zastupa. Sjeća li se još itko pokojnog zastupnika Pankretića koji je također govorio svojim zavičajnim dijalektom i pri tome bio i ostao do danas jedan od najboljih političara u Hrvatskoj.

  • ucjena 22.11.2022.

    ti bokca, gdje se to rodi,

  • bosanac 22.11.2022.

    Ova je kao iz onog crtanog sa Zekoslavom...Poluubi me muškarčino....

Komentiraj...
Vidi sve komentare