To je to što me zanima!

'Alvarez je gašenje Lehman Brothersa naplatio 1,4 mlrd $'

Socioekonomski analitičar sa sveučilišta u Londonu Toni Prug je komentirao i dogovore oko Agrokora i stanstill sporazum te je rekao kako će ta restrukturiranje na kojem će raditi Antonio Alvarez III. koštati
Vidi originalni članak

Firma Alvarezovog oca je  ugasila Lehman Brothers, naplatili su u tri i pol godine 1,4 milijarde dolara. Ne znam kolika je tu bila uloga konkretno Antonia Alvareza III., rekao je socioekonomski analitičar sa sveučilišta u Londonu Toni Prug za N1 televiziju.

Prug je komentirao pregovore oko deblokade Agrokor i standstill sporazum. Objasnio je kako je standstill sporazum dogovor zainteresiranih strana o tome kako se Agrokorovo funkcioniranje može nastaviti putem kompromisnog rješenja.

Podsjeća, pak, da će ta restrukturiranje na kojem će raditi Antonio Alvarez III. koštati. Slaže se da država nije reagirala na vrijeme.

- Država je mogla i trebala puno ranije pratiti njihove aktivnosti i zaduživanje, jer je to strateška firma - rekao je Prug. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Hidrant 04.04.2017.

    U Hr ima znanja da se kriza Agrokora razriješi ali nema poštenja.

  • Lina39 03.04.2017.

    Nastupa "Posljednja večera za Agrokor " koja će Hrvatsku zaviti u crno !

  • Gost_Gost 03.04.2017.

    Pa nije valjda netko mislio da će on to đabe raditi!!?? To sve skupa vodi u totalnu propast umjesto da se sve namiri iz njegove imovine, pa onda neka on krene opet ispočetka. Zašto cijela država mora trpiti zbog jednog čovjeka??

Komentiraj...
Vidi sve komentare