To je to što me zanima!

Alžirac ubijen u Bruxellesu vjerojatno je planirao napade

Alžirac Mohamed Belkaid ubijen u obračunu s policijom u Bruxellesu ovaj tjedan vjerojatno je traženi sumnjivac koji je planirao terorističke napade u Parizu u studenome 2015.
Vidi originalni članak

Alžirac Mohamed Belkaid ubijen u obračunu s policijom u Bruxellesu ovaj tjedan vjerojatno je traženi sumnjivac koji je planirao terorističke napade u Parizu u studenome prošle godine, objavilo je u petak belgijsko savezno tužiteljstvo.

Tužiteljstvo je objavilo da je muškarac poznat pod imenom Samir Buzid, za kojim se tragalo, najvjerojatnije Mohamed Belkaid, Alžirac ubijen u utorak.

Francuska i belgijska policija tragala je za "Buzidom" od prosinca, kada su se pojavili dokazi da je prebacio gotovinu iz Bruxellesa jednoj ženi ubijenoj s drugim sumnjivcima u Parizu pet dana nakon napada.

Belgijska televizija RTBF prenijela je da je Belkaid bio suradnik bjegunca Salaha Abdeslama, čiji su otisci i DNK pronađeni u stanu u kojem je Belkaid ubijen. Neimenovani izvor rekao je da je "više nego vjerojatno" da je Abdeslam pobjegao s te lokacije gdje je u utorak policija izvela raciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • simeeee 18.03.2016.

    Jebo te led, ovo je postalo kao u americkim akcijskim filmovima iz 90 ih

  • mariocalabrese 18.03.2016.

    Pervise je Toga Islamskog Amelja na zapadu ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare