To je to što me zanima!

Amanda Knox je preplašena i tužna: Presuda nije pravedna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ponovljenom suđenju u Italiji sudac je Amandu Knox u odsustvu osudio na 28 i pol godina zatvora za ubojstvo. Očekivala sam više, suđenje je travestija, kaže Knox
Vidi originalni članak

Nakon što je talijanski sud u četvrtak Amandu Knox i njezinog bivšeg dečka Raffaele Sollecita osudio zbog ubojstva britanske studentice Meredith Kercher, Knox je za CNN izjavila kako se ne osjeća krivom

Talijanski sudac je Knox u odsustvu osudio na 28 i pol godina zatvora dok je Sollecito osuđen na 25 godina.

Knox koja se nalazi u Seattleu izjavila ja kako presuda neće donijeti utjehu obitelji Kercher. 

'Suđenje je bilo travestija'

- Preplašena sam i tužna zbog nepravedne presude. Obzirom da sam prije proglašena nevina, očekivala sam više od talijanskog pravosudnog sustava. Dokazi i optuženička teorija ne opravdavaju presudu, rekla je Knox te cijelo suđenje nazvala travestijom. 

Podsjetimo,  Kercher, britanska studentica, pronađena je prerezana vrata 2007. godine u Peruđi, u stanu koji je dijelila s Knox. Imala je 21 godinu.

Tužitelji su tvrdili kako je par Meredith ubio u studenom 2007. godine.  Dvije godine kasnije oboje su proglašenim krivim za ubojstvo, no optužbe su odbačene u procesu žalbe 2011. godine, i Amanda Knox je otišla kući u SAD. Sada, u ponovljenom suđenju, opet su ih proglasili krivim.  Ne očekuje se da će SAD izručiti Amandu Knox u Italiju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tiranosaurus 31.01.2014.

    Jadna

  • rvatin 31.01.2014.

    zgodnička je

  • fiore 31.01.2014.

    ne znam nisam Poirot,a ni Agatha Cristie,ali kao laik,mislim da je u ovom suđenju napravljen veliki propust,koji se više neće moći ispraviti!amerika je neće izručit italiji i "pojeo vuk magare"!meni osobno je to sramotno,jer ako je netko napravio zločin,ne bi trebalo stajat iza njega!ali ljudi moji to je amerika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare