To je to što me zanima!

Amanda Knox se zaručila? U ožujku nova sudska presuda

Podsjetimo, Amerikanka je bila optužena i osuđena za ubojstvo svoje cimerice u Italiji 2007. godine. Kasnije je oslobođena pa opet osuđena na 28 i pol god. zatvora
Vidi originalni članak

Amanda Knox (27) se zaručila za rokera Colina Sutherlanda (27) kojeg poznaje od srednje škole, piše The Seattle Times. Colin svira u bendu, a Amanda je završila studij i radi u knjižari te piše za West Seattle Herald. Podsjetimo, Knox je bila optužena i osuđena zajedno sa svojim bivšim dečkom, Talijanom Raffaeleom Sollecitom, za ubojstvo svoje cimerice Meredith Kercher (21) dok je studirala u Italiji. 

Djevojka je ubijena 2007. godine, a u prosincu 2009. Amanda je osuđena na 26 godina zatvora dok je Raffaele dobio 25 godina. Oboje su tvrdili da su nevini. Amanda je u zatvoru bila do 2011. kada je sud odbacio optužbe i oboje ih pustio na slobodu. Amanda se onda vratila u SAD. Dvije godine kasnije sud je opet presudio da su krivi, a početkom 2014. Amanda je dobila 28 i pol godina zatvora, a  njezin bivši dečko 25 godina. Odvjetnici su se žalili i sad se čeka odluka Vrhovnog suda koja bi trebala biti 25. ožujka.  

Amanda je već rekla da se dobrovoljno u Italiju neće vratiti. The Seattle Times piše da bi se izručenje pravno teško moglo izbjeći, ali da bi se moglo dogoditi da, ako bude osuđena, od svega napravi politički slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ludakvanca 16.02.2015.

    ona normalno s tim zivi jer je psihopat sto joj se i na licu vidi

  • limun 15.02.2015.

    ja sam neki tzv.roker i sad se zaručim sa curom koja je bila na svim vijestima svijeta odmah meni raste rejting

  • fantazist 15.02.2015.

    Pošto je oko svega stvorena drama i povlači se trakavica već 8 godina pretpostavljam da su dvije mogućnosti. Ili ima moćno zaleđe pa je na slobodi (što sumnjam) ili nije kriva pa sud nema konkretne dokaze. A sud je u svim država jednak. Teško onome o kome sud odlučuje a pravdi se nada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare