To je to što me zanima!

Američka organizacija na Twitteru o Skejinim brčićima: 'Zapanjujuće slike iz Europe'

Skeji su svojevremeno na društvenim mrežama dali nadimak "Tvoje lice zvuči poznato", zbog osebujnog imidža s crnim brčićima koji podsjećaju na jednu nepopularnu povijesnu ličnost
Vidi originalni članak

Zapanjujuće slike iz Europe. Lijevo: grad u Poljskoj slavi Uskrs uz zapaljeni lik Jude. Desno: muškarac u Splitu, Hrvatska, ukrašava se Hitlerovim brčićima tijekom vojnog skupa, napisali su na Twitteru iz Američke neprofitne organizacije koja se bori protiv antisemitizma StopAntisemitism.org.

Naime, na spornoj fotografiji nalazi se Marko Skejo  jedan od ratnih zapovjednika HOS-ove IX. bojne Rafael vitez Boban i predsjednik istoimene udruge.

Skeji su svojevremeno na društvenim mrežama dali nadimak "Tvoje lice zvuči poznato", zbog osebujnog imidža s crnim brčićima koji podsjećaju na jednu nepopularnu povijesnu ličnost.

- Ismijavanju hrvatskog aktivista koji tvrdi da nije fašist, a nosi brkove poput Hitlera - napisao je Daily Mail 2017. uz priču o press konferenciji povodom premještanja ploče s ustaškim pozdravom iz Jasenovca u Novsku održali HOS-ovci.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zapopizdit 06.08.2023.

    Isti brčići i isti mentalni sklop. O ovome drugome nitko ne raspravlja?

  • bolje sutra.. 05.08.2023.

    Vidi se koga velica i na cijoj strani su bile ustase,zar nam danas to treba????

  • Beatrixx 13.04.2023.

    Jel Hico zastitio te brkove pod svoje? Povreda autorskih prava?Dok sam bila mala, puno starih barbica pravoslavaca je nosilo takve brkove, ne sjecam se da je netko puno dramio oko toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare