To je to što me zanima!

Američka policija objavila nove informacije o Beograđanki koja je misteriozno nestala u Americi

Sve potrage za nestalom Anom završene su i policija neće poduzimati nove pretrage sve dok ne dobiju nove informacije koje bi opravdale takvu akciju
Vidi originalni članak

Terenska potraga koju su proveli državni policajci Massachusettsa i policijski službenici Cohasseta za Anom Walshe ili dokazima povezanima s njezinim nestankom je završena. Dvadeset pripadnika MSP-ovog posebnog tima za hitne slučajeve, specijalizirane jedinice obučene za operacije potrage i spašavanja, kao i tri tima K9 i zračni odjel državne policije pretraživali su šumovita područja u blizini kuće gospođe Walshe s negativnim rezultatima drugi dan zaredom. Ronioci državne policije također su pretražili mali potok i bazen s negativnim rezultatima. Pretraga terena neće se nastaviti osim ako policija ne dobije nove informacije koje to opravdavaju, objavila je policija iz Cohasseta.

Istovremeno, državna policija i detektivi policije Cohasseta nastavljaju s poduzimanjem raznih istražnih radnji kako bi utvrdili gdje se Ana Walshe nalazi.

Što se tiče jučerašnjeg požara u bivšoj kući gospođe Walshe na Jerusalem Roadu, Državna policijska jedinica za istraživanje požara i eksploziva i lokalni istražitelji utvrdili su da je uzrok požara slučajan.

PRESELILA SE 2005. Beograđanka misteriozno nestala u SAD-u: Nije se ukrcala na let, od tad joj se gubi trag...

U ovom trenutku policija nema drugih informacija za javnost.

Podsjetimo, Ana je nestala na Novu godinu, a njezin suprug Brian Walshe prijavio je nestanak tri dana kasnije. Unatoč sumnjama javnosti, iz policije navode kako on surađuje u potrazi za Anom te kako on nije povezan s njenim nestankom.

Policija navodi kako se nikad nije ukrcala na let za Washington, gdje radi i kamo se pretpostavlja da je krenula zbog situacije na poslu, mobitel joj je isključen od 1. siječnja, a nakon nove godine nije koristila niti kreditne kartice. Policija zasad nema potvrda da se radi o kaznenom djelu.

Zanimljivo je i da je pet dana nakon što je nestala izbio požar na kući u kojoj je Ana nekoć živjela u Bostonu.

POGLEDAJTE VIDEO: ČEKALI I DO 10 SATI NA GRANICI BAJAKOVO

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Piver 08.01.2023.

    Od presudne vaznosti za Hr narod.

  • ptica neznalica 08.01.2023.

    Nije baš da su se pretrgli u potrazi

  • 08.01.2023.

    Suprug je glavni osumnjiceni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare