To je to što me zanima!

Američki milijunaš Donald Trump će ulagati u Brijune?

Trumpov prijatelj Joseph Cinque kaže da je u Hrvatsku došao vidjeti imaju li Brijuni i Pula ono što traže za investiranje. Sastao se s Miloševićem i Bandićem
Vidi originalni članak

Američki milijunaš i poduzetnik Donald Trump mogao bi investirati u Brijune. Najavio je to Joseph Cinque, direktor američke akademije koja ocjenjuje restorane, wellnesse, automobile... i, kako sam kaže, najbolji Trumpov prijatelj, doputovavši u Zagreb.

- Odlazim sutra u posjet Puli i Brijunima. Baš me zanima to otočje, pomno ću ga razgledati da vidim ima li ono što tražimo za investiranje, rekao je Cinque koji je u posjet Hrvatskoj došao posredstvom Vladimira Kraljevića.

Otkrio je kako postoji mogućnost da pri sljedećem posjetu Hrvatskoj bude s Donaldom Trumpom. A čim je sletio, malo se odmorio u Westinu gdje je odsjeo i potom posjetio potpredsjednika Vlade Domagoja Miloševića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

- Popričat ću s njima kako pomoći razvitku Hrvatske i Zagreba. Jer da bi se privuklo posjetitelje treba potrošiti novac na promidžbu, a da bi se zaradilo još više, objasnio je Joseph Cinque. Na kraju se pohvalio i da je član američke tajne službe te pokazao čak i značku kao potvrdu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • intersanctum 12.03.2011.

    hehe ovaj me podsjeca na onog Robina Boksica, pa koji se to agent tajne sluzbe hvali s tim haha koji debilizam j te, Trump nit nema pojma ko je ovaj lik

  • konjina 12.03.2011.

    ulažem u uložnice danju i noći od o-24

  • colored 12.03.2011.

    mrzim naslove s upitnikom!!! uvijek su laž!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare