To je to što me zanima!

Hrvat pomogao uhititi pedofila: U putovnicu je ubacio poruku...

Američke vlasti su ga tražile zbog sumnje da je silovao 12-godišnju pokćerku koja je na kraju rodila.  Htio je otići u Siriju i pridružiti se pobunjenicima kao snajperist
Vidi originalni članak

Davida Pirritana (55), bivšeg zatvorskog čuvara iz Alabame u SAD-u i sitnog političara, policiji je prijavio vlasnik apartmana na Korčuli gdje se skrivao pred rukom zakona u SAD-u.

Američke vlasti su ga tražile zbog sumnje da je silovao 12-godišnju pokćerku koja je na kraju rodila.  Htio je otići u Siriju i pridružiti se pobunjenicima kao snajperist.

Pirritano je početkom ove godine zamolio vlasnika apartmana da ga preveze u Crnu Goru, na što je on i pristao. Ipak, kada su stigli na granicu, Korčulanin je u svoju putovnicu ubacio papirić na kojem je napisao: “Mislim da ovog čovjeka traži policija u SAD-u, provjerite”, nakon čega policajcima nije trebalo dugo da uhite Amerikanca, piše Večernji list.

Nije poznato zašto je Pirritano izabrao upravo Korčulu kao svoju “bazu” na kojoj se odlučio skrivati nekoliko mjeseci. Nakon izručenja SAD-u Pirritanu će suditi zbog kaznenog djela za koje je u Alabami predviđena doživotna kazna zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • fegelein 04.03.2016.

    Ne znam koliko je pametno ovo objaviti, čovjek nije samo pedofil nego terorist koji je htio ići u Siriju, dakle tamo ima valjda veze neke s teroristima, i sad 24sata objavljuje da je čovjek koji ga je izdao sa Korčule i iznajmljuje apartmane, kao da je Korčula veliko mjesto pa će biti teško saznati tko je to.

  • lolitta 04.03.2016.

    svaka cast covjeku,ali idioti ovo nisu trebali objaviti.

  • tugomirimogut 04.03.2016.

    dvije pogreške u naslovu, jedna pravopisna jer nije "silovao kći" nego je "silovao kćer", no ni to nije točno, ona nije njegova kći nego je - pokćerka

Komentiraj...
Vidi sve komentare